HappytiserBOX

Chicken wings: 5 min in voorverwarmde oven op 170 graden of 1 minuut in de microgolf op 800 watt. // Dumplings: leg op een bordje in een bodempje water 1 minuut in de microgolf // Croustini met Creamy Burrata Truffle // Eet de zalmtartaar samen met de verse toastjes // Smullen maar van de chorizo & Jamòn de Teruel !

Smakelijk!

 

CoLabBOX

Kijk bij hoofdgerechten hieronder voor de juiste bereiding van jouw keuzes.

Smakelijk!

 

HAPPYTISERS

Teriyaki Chicken Wings

Warm op 5 min in voorverwarmde oven op 170 graden of 1 minuut in de microgolf op 800 watt. Smakelijk!

Miso Pork Belly

Neem het plastiek deksel van het schaaltje en zet 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Smakelijk!

Camembert to Share

Neem het plastiek deksel van het schaaltje en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Smakelijk!

Dumplings

Leg de dumplings in een bodempje water op een bordje en warm 30 seconden in de microgolf of bak ze kort aan in olijfolie. Eet samen met de dips. Smakelijk!

 

HOOFDGERECHTEN

Koude bereidingen:

Salmon Poke Bowl / Chicorita Bowl / Beast

Pasta Parazaar

Alles kan op z’n geheel in de microgolf. 4 minuten op 800 watt moet volstaan. Opgelet: afhankelijk van je microgolf kan je het nog 1 minuutje langer opwarmen indien nodig. Smakelijk!

Classica

Alles kan op z’n geheel in de microgolf. 3 minuten op 800 watt moet volstaan. Opgelet: afhankelijk van je microgolf kan je het nog 1 minuutje langer opwarmen indien nodig. Smakelijk!

Chin Chin Beef/Veggie Stew

Neem het plastiek deksel van het schaaltje en zet het stoofvlees 20 en de frietjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Smakelijk!

Lasagna Parazaar

Neem het plastiek deksel van het schaaltje en zet 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Smakelijk!

Rock My Wok

Alles kan op z’n geheel in de microgolf. 3 minuten op 800 watt moet volstaan. Opgelet: afhankelijk van je microgolf kan je het nog 1 minuutje langer opwarmen indien nodig. Smakelijk!

Asperges A La Flamande

Neem het deksel van het schaaltje en zet de asperges 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. De asperges moeten niet heet zijn. Je kan ze ook heel kort in de microgolf (1 minuutje) opwarmen. Neem ook hiervoor het deksel van het schaaltje. Verdeel de warme asperges op de bordjes en giet er de gesmolten boter uit het schaaltje over. Bestrooi daarna met de eitjes, de zalmsnippers en de garnalen. Werk af met de postelein. Smakelijk! 

Scampi Wampi

Alles kan op z’n geheel in de microgolf. 4 minuten op 800 watt moet volstaan. Opgelet: afhankelijk van je microgolf kan je het nog 1 minuutje langer opwarmen indien nodig. Smakelijk!

Oh My Goat!

De geitenkaasjes kunnen koud gegeten worden maar alles wordt nog veel lekkerder als je het even opwarmt in de oven. Neem het deksel van het overschaaltje, giet de honing over de kaas en zet samen met het suikerbrood 4 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden tot het toastje begint te kleuren. Smakelijk!

Vol Au Vent

De vol au vent kan in de microgolf. 3 minuten op 800 watt, dan omroeren en dan nog eens 3 minuten. De videe kan koud gegeten worden maar is nog lekkerder als je hem even in de oven opwarmt voor 4 minuten op 180 graden. Smakelijk!

Quiche Lorraine

Indien de quiche uit de koeling komt, verwijder de folie en stop 1 minuut in de microgolf op 800 watt om de grootste koude eruit te krijgen. Haal de quiche vervolgens uit de ring en maak het randje van het bakpapier van de quiche los (= naar beneden opentrekken), zodat het deeg weer lekker krokant kan worden in de oven. Pas op, laat de quiche op het bakpapier liggen! Plaats op een rooster in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 12-15 minuten. Haal de quiche van het bakpapier. Smakelijk!

Ravioli Casserole

Neem het deksel van het schaaltje en bedek met de folie. Zet 30 minuten in een oven van 180 graden en haal de laatste 10 minuten de folie van het schaaltje zodat je een korstje krijgt. Smakelijk!

 

 

DESSERTS

Moelleux Au Chocolat

Zet de moelleux in een voorverwarmde oven van 190 graden gedurende 14 minuten. Dubbelcheck: de moelleux is klaar als de bovenkant mooi droog is; kijk vooral goed in het midden. Neem een keukenmesje en snijdt voorzichtig langs de vorm en de moelleux om de randjes los te maken. Je kan de moelleux nu uit de vorm halen door om te draaien in je ene hand en terug te draaien op een bord. Gebruik een doek als het te warm voor je is. Tip: lekker met een bolletje vanille-ijs. Smakelijk!

Appelcrumble

Haal het plastiekje eraf en zet in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 20 minuten. Laat 3 minuten rusten en smullen maar. Smakelijk! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *